Методика Нумікон – це можливість ефективного навчання дітей з синдромом Дауна.

Діти з синдромом Дауна потребують більше часу, та уваги для засвоєння основних принципів методики, про те результати виправдовують старання, адже завдяки ігровій складовій методики Нумікон батькам та педагогам легше адаптувати дитину до навчання, привернути та затримати увагу малюка на кольорових пластинках з отворами.

Початковий етап знайомства з фігурками може бути тривалим, проте цей етап допоможе розвинути у малюка дрібну моторику, вивчати кольори, малювати, виготовляти із конструктора Нумікон буси, пронизуючи ниткою отвори в деталях, робити пластинами конструктору відліпки на тісті чи пластиліні.

Коли малюки привикнуть до деталей та із задоволенням гратимуться у складання конструктора можна переходити до математичних пояснень.

Запорукою успіху у навчанні дітей з особливими потребами є постійне спілкування з дітками. Особливий підхід до дітей та любов, у сукупності з методикою Нумікон, дають неймовірні результати і згодом «діти сонця» наздоганяють однолітків у розвитку та можуть навчатися разом із ровесниками в одному навчальному закладі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!