Нумікон Home Kit – Що в коробці

Дошка має розмір 26,5 * 26,5 см та має ігрове поле з фіксуючими елементами розміром 10 на 10 і призначена для розміщення на ній фігур і трубочок нумікон. Вона використовується для багатьох вправ. Накладки використовуються для створення чотирьох різних об’єктів(образів) на дошці.

Тактильна сумочка
Ця сумка дуже важлива в нашому підході, який уявляє собою одночасне сприйняття декількома органами почуттів! Коли ваша дитина «доторкається» «числа» в сумочці, він подумки уявляє фігури нумікон. Це важливий крок в розвитку їх власного уявлення про числа.

Трубочки
На відміну від фігур, 52 трубочки мають всього чотири кольори. Це зроблено для того, щоб дати можливість дітям зіставляти не тільки за кольорами. Трубочки можуть використовуватись для складання різних композицій шляхом нанизування на шнурок чи викладанням на дошці. Також вони можуть бути розміщені в отворах фігур нумікон з ціллю побудови числових веж.

Числові карти
Ламіновані карти від 1 до 10 використовуються в більш пізніх вправах, коли діти вже знають форми нумікон.

Книжка зіг-зіг
Вона відіграє важливу роль в роботі вашої дитини з даним посібником. Як ви бачите, з однієї сторони вона має предмети для лічби, а з іншої – числа.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!